Köpvillkor och fraktpriser

Kloka Leksaker Semikolon är ett pedagogiskt leksaksföretag med miljövänlig grundtanke. Företaget som grundades 1994 och har sitt säte i Sverige betalar svensk moms.
 
Samtliga priser i webbutiken anges i svenska kronor och inkluderar 25% eller 6 % (kurslitteratur) moms.

 

Leverans

Beställningar behandlas inom 1-3 dagar. Den normala leveranstiden inom Sverige är 2-4 arbetsdagar. När varan har lämnat vårt lager, övergår ansvaret för leveranstiden till Postnord. Vi reserverar oss för eventuella förseningar som beror på yttre faktorer utom vårt företags kontroll.
 
Beställningar skickas med Postnord;kurslitteratur som brev med A-post.
 

Fraktavgift och betalning

Enhetsporto:
 54 kr för försändelser upp till 500 g
 90 kr för försändelser upp till 2 kg
 
För tyngre försändelser utgår pakettaxa
140 kr för paket upp till 3 kg
167 kr för paket upp till 5 kg
212 kr för paket upp till 15 kg
 
Betalning sker via förskott till
– Swish till 070 – 671 46 12
– Swedbank  8201-6,24 310 785-1
-Vårt plusgiro 4503388-3
– PayPal

 

Retur-och bytespolicy och ångerfrist

Enligt distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp och returnera produkter utan att behöva ange varför. Ångerfristen är 14 dagar och börjar löpa dagen efter att du har tagit emot varan. Om du ångrar ditt köp, ska du meddela oss om ångerrätt innan ångerfristen har löpt ut.
 
Obs! Vår kurslitteratur i häftesform och CD-skivor omfattas inte av ångerfristen.

 

Retur

När du har ångrat ditt köp ska varan skickas tillbaka i obruten förpackning till Kloka Leksaker Semikolon inom 14 dagar från den dag du meddelade oss att du ångrat dig. Du bekostar själv returfrakten, bestämmer själv hur du returnerar, men ansvarar för varan tills den är tillbaka hos oss.

 

Reklamation

Om du har fått en felaktig eller skadad vara, kontaktar du oss för att få ett godkännande innan du returnerar varan. Vi tar endast emot reklamationer som avser ursprungliga fel. Vi uppmanar att omgående kontakta företaget när ett fel upptäckts.

 

Personuppgifter och säkerhet

När du beställer varor hos oss, uppger du personuppgifter som namn, adress och telefonnummer och e-postadress. I och med beställningen godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter i vårt affärssystem för att kunna ge dig bästa service. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation).